Esine-etsintä

Palveluskoirien jälki-, haku-, viesti- ja etsintäkokeen maasto-osuuteen kuuluu myös esine-etsintä. Esine-etsintää voi verrata noutoliikkeeseen, jossa koira joutuu käyttämään hajuaistiaan noudettavan esineen löytämiseen. Koska koira työskentelee esine-etsinnässä irti, tulee sillä olla päällä pk-liivit.

Koiran tehtävänä on viiden minuutin aikana etsiä tallatulta alueelta (50 x 50 m) sinne pudotetut käyttöesineet kuten esimerkiksi hanska, lompakko tai vauvan kenkä. Alokasluokassa on löydettävä yksi esine, avoimessa luokassa kaksi ja voittajaluokassa tavoitteena on löytää kaikki kolme esinettä.

************ KOULUTUKSET 2022 ************

ESINE-ETSINTÄTREENIT
Kaikille TKKY:n jäsenille avoimet esineruututreenit noin kahden viikon välein Turun seudulla. Aika ja paikka vaihtelee. Treeniajankohdat ja ilmoittautuminen TKKY:n jäsenten omassa FB-ryhmässä.

25.4. ESINERUUTU POP UP -PÄIVÄ
TKKY järjestää maanantaina 25.4. klo 18 kaikille esine-etsinnästä kiinnostuneille avoimen esineruudun POP UP -treenipäivän Turun seudulla. Paikalla TKKY:n hakuryhmäläisiä opastamassa ja ohjaamassa esine-etsinnän saloihin. Osallistuminen ei edellytä TKKY:n jäsenyyttä.
Max. 8 koirakkoa. Etusijalla lajiin tutustujat ja aloittelijat.
Ilmoittautuminen: https://forms.gle/s3Z7iHGvJBXq3gXKA
Lisätiedot: Jonna Lindqvist, jonna.lindqvist[at]outlook.com