Maastolajit


METSÄJÄLKI
Kaikille TKKY:n jäsenille avoimet metsäjälkitreenit noin joka toinen viikko, päivät vaihtelee. Treeneissä ei ole kouluttajaa, vaan treenataan omatoimisesti, jokainen toinen toistaan tarvittaessa auttaen ja jälkiä polkien. Treenit vain TKKY:n jäsenille. Treeneihin ilmoittaudutaan TKKY:n jäsenten fb-ryhmässä.

Yhteyshenkilö: Marika Salminen, marikamsalminen[a]gmail.com


HAKU
TKKY:llä on yksi hakuryhmä, jossa treenataan aktiivisesti ja tavoitteellisesti kohti palveluskoirien hakukokeita ympäri vuoden Turun seudulla. Treeniryhmään pääsyn ja paikan pitäminen edellyttää treeneihin sitoutumista säännöllisesti. Vapautuvia hakuryhmän treenipaikkoja voi tiedustella hakuryhmän yhteyshenkilöltä.

Yhteyshenkilö: Jonna Lindqvist, jonna.lindqvist[a]outlook.com


JÄLJESTÄMISEN ALKEISPÄIVÄ 4.8. KLO 18
Jäljestämisen alkeispäivän pellolla ke 4.8. 2021 klo 18 alkaen pennuille ja pk-jäljestämisestä kiinnostuneille aloitteleville koirakoille Piikkiössä. Max. 6 koirakkoa. Hinta: 25e/koirakko. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen on sitova. Maastojen sijainti ja lisäinfo lähetetään ilmoittautuneille noin viikkoa ennen ajankohtaa. Vetäjinä Jonna & Susan.
Ilmoittautuminen: https://forms.gle/M7TgnEWnUAHgUS4B8
Lisätiedot: Jonna Lindqvist, jonna.lindqvist[a]outlook.com


MAASTOLAJIEN TUTUSTUMISKURSSI (TÄYNNÄ)
Maastolajien tutustumiskurssilla tutustutaan pk-hakuun, metsäjälkeen, fh/igp-jälkeen ja esineruutuun. Maastojen sijainnit Turun lähiseudulla ja ne ilmoitetaan tarkemmin osallistujille. Koirat odottavat vuoroaan omissa autoissaan. Max. 4 koirakkoa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Vetäjinä Jonna & Susan. Hinta: 40e/koirakko.
Kurssikerrat: Peltojälki su 29.8. klo 10, pk-haku la 4.9. klo 10, FH/IGP-jälki su 5.9. klo 10, esineruutu su 19.9. klo 11.
Ilmoittautuminen: https://forms.gle/fkCiWXioo4S5G7iS6
Lisätiedot: Jonna Lindqvist, jonna.lindqvist[a]outlook.com