Maastolajit

METSÄJÄLKI
Kaikille TKKY:n jäsenille avoimet metsäjälkitreenit noin joka toinen viikko, päivät vaihtelee. Treeneissä ei ole kouluttajaa, vaan treenataan omatoimisesti, jokainen toinen toistaan tarvittaessa auttaen ja jälkiä polkien. Treenit vain TKKY:n jäsenille. Treeneihin ilmoittaudutaan TKKY:n jäsenten fb-ryhmässä.

Yhteyshenkilö: Marika Salminen, marikamsalminen[a]gmail.com


HAKU
TKKY:llä on yksi hakuryhmä, jossa treenataan aktiivisesti ja tavoitteellisesti kohti palveluskoirien hakukokeita ympäri vuoden Turun seudulla. Vapautuvia hakuryhmän treenipaikkoja voi tiedustella hakuryhmän yhteyshenkilöltä.

Yhteyshenkilö: Jonna Lindqvist, jonna.lindqvist[a]outlook.com


JÄLJESTÄMISEN ALKEISPÄIVÄ 4.8. KLO 18
Jäljestämisen alkeispäivän pellolla ke 4.8. 2021 klo 18 alkaen pennuille ja pk-jäljestämisestä kiinnostuneille aloitteleville koirakoille Piikkiössä. Max. 6 koirakkoa. Hinta: 25e/koirakko. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, ilmoittautuminen on sitova. Maastojen sijainti ja lisäinfo lähetetään ilmoittautuneille noin viikkoa ennen ajankohtaa. Vetäjinä Jonna & Susan.
Ilmoittautuminen: https://forms.gle/M7TgnEWnUAHgUS4B8
Lisätiedot: Jonna Lindqvist, jonna.lindqvist[a]outlook.com


MAASTOLAJIEN TUTUSTUMISKURSSI
Maastolajien tutustumiskurssilla tutustutaan pk-hakuun, metsäjälkeen, fh/igp-jälkeen ja esineruutuun. Maastojen sijainnit Turun lähiseudulla ja ne ilmoitetaan tarkemmin osallistujille. Koirat odottavat vuoroaan omissa autoissaan. Max. 4 koirakkoa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Vetäjinä Jonna & Susan. Kurssikerrat: metsäjälki su 29.8. klo 10, pk-haku la 4.9. klo 10, FH/IGP-jälki su 5.9. klo 10, esineruutu su 19.9. klo 11. Hinta: 40e/koirakko.
Ilmoittautuminen: https://forms.gle/fkCiWXioo4S5G7iS6
Lisätiedot: Jonna Lindqvist, jonna.lindqvist[a]outlook.com