Jäsenyys


Vuosi 2021

– varsinainen jäsen 20€
– perhejäsen 3€

– liittymismaksu 10€

Jäsenmaksu erääntyy vuosittain ja eräpäivä ilmoitetaan aina alkuvuoden jäsenkirjeessä.

Kiinnostaako TKKY:n jäsenyys?

Turun Kenttäkoirayhdistys ry tarjoaa jäsenilleen antoisaa pk -yhdistystoimintaa sekä koulutusta koirakoille, arkitottelevaisuuskoulutuksesta tavoitteellisesti pk-lajeissa kisaaville.

Toivomme, että tulet tutustumaan koulutuksiimme ennen jäsenhakemuksen lähettämistä. Sovithan tutustumiskäynnistä koulutusvastaavan kanssa. Hallitus käsittelee jäsenhakemukset vasta tutustumiskäynnin jälkeen.

Huomioithan, että jäseneksi liittyminen tuo mukanaan myös sekä etuja että velvollisuuksia.

Tkky:n jäsenedut:

  • Jäsenhintaiset tapahtumat ja koulutukset
  • Vätin koulutuskentän käyttöoikeus
  • jäsenten oma fb-ryhmä
  • sähköpostitse toimitettavat jäsenkirjeet
  • Lemmikkieläinkeskus Zoojattaressa asioidessasi -10% alennus
  • TKKY kannustaa Suomen Palveluskoiraliiton järjestämille koirankoulutus-, koetoimitsija-, tuomari- jne. kursseille maksamalla osallistumismaksut takaisin hyväksytysti suoritetuista kursseista.

Talkoovelvoite:

TKKY:n jäsenyyteen sisältyy pienimuotoinen talkoovelvoite, joka on mahdollista täyttää itselleen parhaiten soveltuvimmalla tavalla talkoillen yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa tai tammi-/elonäyttelyssä yhdistyksen leivissä.

Perhejäseneksi voi liittyä myös varsinaisen jäsenen kanssa samassa osoitteessa asuva henkilö. Perhejäsenellä on samat edut ja velvollisuudet kuin varsinaisella jäsenelläkin, mutta perhejäsenelle ei lähetetä jäsen- ja infokirjeitä.

Hallituksemme kokoontuu neljä kertaa vuodessa, kokouksissa käsittelemme jäsenhakemukset. Kun hallituksemme on hyväksynyt hakemuksesi, sinulle postitetaan sähköpostitse tiedot jäsenmaksun maksamista varten. Jäsenyys tulee voimaan, kun jäsenmaksu on suoritettu yhdistyksen tilille.

Jäsenhakemuksen voit täyttää täällä:  Jäsenhakemus

– Lomakkeen lähettämällä hyväksytään tietojen GDPR-käsittely jäsenrekisteritarkoituksiin.

REKISTERISELOSTE

 

5771-2©kikkab5891©kikkab71_1200©kikkab

© Turun Kenttäkoirayhdistys ry